,

Idén is részt vettünk a megyei pályaválasztási kiállításon

Posted by

Ebben az évben már 17. alkalommal került megrendezésre megyénkben a Pályaválasztási Kiállítás november 10 és 12 között. Idén a tatabányai Földi Imre Sportcsarnok volt a helyszín, és a szokásostól eltérően kettő helyett, már három napon keresztül várta a továbbtanulni vágyó általános iskolásokat és szüleiket. Intézményünk standját rengeteg érdeklődő diák és szülő kereste fel, akiket Balogh Imre és Nick Ferenc kollégák mellett, az önkéntes diákjaink is segítettek iskolánk jobb megismerésében és kérdéseik pontos megválaszolásában.

Standunkon nem csak tájékozódásra, de játékra is volt lehetőség. A Tatabányai Szakképzési Centrum szervezésében minden látogató részt vehetett egy, a centrumos iskolákat érintő játékban. Ennek a célja az volt, hogy egy menlevélre legalább 10 pecsétet kellett összegyűjteni, különböző centrumos iskoláktól, úgy, hogy az ott kapott játékos feladatot teljesítik a diákok. A mi standunkon egy számítógépes kvízjáték várta az érdeklődőket, ahol különböző fogalmakról kellett eldönetni, hogy a közgazdaság vagy az informatika témakörébe tartoznak-e. A játékban való részvéttellel egy tabletet lehetett nyerni.

Iskolánk tanulói a színpadi műsorból is kivették a részüket. Két végzős diákunk színvonalas és emlékezetes táncos műsorral szórakoztatta az egybegyűlteket.

Iskolánk képviseletében a következő diákok vettek részt, amiért külön köszönet illeti őket: Bihari Regina, 9/NY; Bondor Csaba, 12/A; Borbély Bernadett, 9/NY; Herczeg Viktória, 12/A; Istenes Máté, 12/B; Nasser Nóra, 12/A; Orbán Alexandra, 11/A; Rózsahegyi Álmos, 12/A; Simon Róbert, 12/A; Szakács Klaudia, 10/B; Vavrik Liza, 10/A; Végh Ramóna, 12/A; Réti Nikoletta, 12/A; Rottenberger Martina, 12/A; Gortva Norbert, 14/TK; Komáromi Richárd, 14/TK

Minden érdeklődőt továbbra is szeretettel várunk iskolánkan. Következő alkalom, amikor találkozhatunk, 2016. december 19-én, a Nyílt napunkon lesz.