Adventi ráhangolódás és mikulásozás

Posted by

Folytatva a régi hagyományt – iskolánk diákönkormányzatának szervezésében – ez év decemberében ismét megrendezésre került az Adventi ráhangolódás programsorozata. A péntekenkénti gyertyagyújtások alkalmával adventi verseket és karácsonyi dalokat hallhatott az összegyűlt diáksereg. Ilyenkor hirdették ki a koszorúkészítő, illetve a teremdíszítő versenyek eredményeit is. A koszorúkészítő versenyt a 10.B osztály nyerte, így az Ő koszorújukon égtek a gyertyák hétről hétre.

A teremdíszítő verseny eredménye:

  1. 10/A
  2. 9/A
  3. 2/14/tk

Természetesen Mikulás napja sem maradt esemény nélkül. A diákok kedves üzeneteket dobhattak egy postaládába, amelyeket aztán a Mikulás és krampusz segítői egy-egy szaloncukor kíséretében adtak át barátaiknak, esetleg kedvenc tanáruknak. Az egyik szünetben pedig minden osztályból kisorsoltak egy-egy tanulót, akik édességcsomagot vehettek át.

Az adventi műsorok összeállításáért köszönet Romhányiné Szabó Gyöngyi tanárnőnek, az előadásért, programok szervezésért pedig a DÖK összes tagjának és Pirityi Katalin tanárnőnek, aki a diákönkormányzat munkáját segíti.