, ,

Gólyadélután

Posted by

2017. 09. 08-án került sor a kilencedikesek hagyományos tanév eleji rendezvényére. A rövidített órák után 11:45-kor volt a megnyitó a sportcsarnokban, majd rögtön kezdődtek a sorversenyek. A két osztály (9. nyek és 9.b) tanulóiból 6 csapat állt össze – mindegyik csapat más-más színű pólót viselt.

Ötletes feladatokat kaptak a gólyák, nemcsak egyéni, hanem páros – sőt a legvégén a csoportnak együtt végrehajtott feladatot kellett teljesítenie. A sorversenyek zárásaként kosárra dobás volt a feladat.

Az iskola udvarán napsütéses időben folytatódtak a gólyanapi események. Rövid pihenés következett: Orosz Jetró (9. a) zongorajátéka szórakoztatott mindenkit, miközben a gólyák almát, müzliszeletet és ásványvizet kaptak. Vízzel töltött lufi-dobálással és kötélhúzással értek véget a csapatok közti versenyek. Végül az eredményhirdetés következett.

Helyezések:
1. Hangya csoport
2. BKV hátra
3. Winchester United
4. Kicsi Baglyok és A kispad legjobbjai
5. Reláció

Gratulálunk a csapatoknak az eredményes szerepléshez!

Köszönet a szervezőknek: a 9. a és a 10. b osztályoknak, valamint az osztályfőnököknek: Balla István és Gucsi-Végh Péter tanár uraknak. Pintér László tanár úrnak köszönjük a segítségét a sorversenyek lebonyolításában.

Teljes indafoto galéria

Sebestyén Márta