, ,

Gólyadélután 2019

Posted by

Szeptember 6-án rendezték meg a hagyományos gólyaavató délutánt a 9.A és 10.B osztály tanulói. Köszönet ezért az osztályfőnököknek: Nádpataki Etelkának és Radicsné Békési Ildikónak.

A délután előkészítése, a kilencedikesek csoportokba való besorolása 5 kontinens szerint már a héten megtörtént. Ezzel egy időben előzetes feladatot is kaptak a kis gólyák, egy-egy prezentációt kellett bemutatni az adott kontinens környezeti problémáiról, minden tanuló készített egy diát a fényképével és nevével ellátva. Pénteken az órák után ezeket megnéztük, meghallgattuk, majd a csapatinduló előadása után megkezdődött a fizikai „próbatétel”: a sorversenyeken kacagtató ügyességi feladatokat kellett időre megoldani, a kötélhúzó verseny több fordulós volt.

Az eredményhirdetés után kis szabadidő volt, utána a gólyák már csak magukban kötetlenebb foglalkozáson vehettek részt: ügyességi és társasjátékok, szalonna- vagy virsli sütés: mindez jó zene kíséretében. Ez a program az éjszakába is belenyúlt, aki akart, akár az iskolában is aludhatott tornaszőnyegeken, az osztályfőnökök felügyelete biztosított volt.

Az ügyességi feladatokat Gucsi-Végh Péter,valamint Pintér László tanár urak állították össze és vezényelték le, a fotózást Balogh István tanár úr vállalta, ezúton is köszönjük munkájukat. Köszönjük a hangosítást a stúdiósoknak, Pataki Adrián 11. B, Ábrahám Máté és Vikor Kristóf 12. A osztályos tanulóknak.