Renkívüli felvételi a 2024/25-ös tanévre

Posted by

Kedves Nyolcadikas diákok! Tisztelt Szülők!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy rendkívül felvételi eljárást hirdetünk a normál felvételiben be nem töltött szabad helyeinkre.

A rendkívüli felvételi időszak 2024. május 6-tól 2024. augusztus 31-ig tart. Ebben az időtartamban – korlátozott számban – még lehet jelentkezni a következő szakmáinkra:

  • Pénzügyi-számviteli ügyintéző (technikum)
  • Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető (technikum)

Amennyiben szívesen jönnél iskolánkba, nincs más teendőd, mint az egyik szülővel/gondviselővel személyesen bejönni az intézményünkbe és jelentkezni a kiválasztott szakmára! A rendkívüli felvételi eljárásban már nem kötelező arra a szakra jelentkezni, amelyiket korábban jelölted meg. A szabad helyek függvényében a másik képzésre is lehet kérni a felvételt.

Fontos tudni, hogy akkor is át tudsz jelentkezni hozzánk, ha a felvételi rendszer besorolt már egy másik iskolába, de szívesebben választanál minket!

A szabad helyeink korlátozott számban állnak rendelkezésre, így azt javasoljuk mielőbb jelentkezz! A felvétel részleteiről érdeklődni a 70/684-8500-as telefonszámon vagy az iroda@szixi.hu címen lehet érdeklődni.

Várunk szeretettel a Széchenyiben, ha egy versenyképes szakmát szeretnél tanulni!