Miért érdemes nálunk tanulni?

Komárom legjobb középiskolája, több mint 80 éves múlttal a környék szolgálatában

Szakmai érettségi

 Érettségid mellé nálunk szamát is kapsz! A technikumi oktatás sajátossága, hogy már az érettségi vizsgával együtt szakmához is juthatsz! Iskolánk keresett szakmákban adja meg a lehetőséged számodra, hogy már a középiskolai évek után azonnal egy jól fizető állást találhass!

Havonta ösztöndíj

Tanulásért fizetünk! Jól hangzik? Technikumban, ágazati alapképzés alatt havi 8000 Ft üti a markod! Alapképzés után teljesítménytől 10-50 ezer forint jár. Sikeres szakmai vizsga után pedig egy összegben, a vizsga eredményétől függően pályakezdési támogatást fizetünk egy összegben!

Szakmai tapasztalat

Iskolánk 1942 óta folyamatosan folytat közgazdasági képzést. Informatikai oktatással több mint 30 éve foglalkozunk. Megszámlálhatatlanul sok szakembert képeztünk már, akik közül sokan nem csak helyi, hanem országos és nemzetközi karriert is befutottak.

CISCO Akadémia

Az informatikus diákjaink számára elérhetőek a CISCO Akadémiai Rendszer online tanyagai is. Ezeknek elsajátatásában akkreditált CISCO oktatóink segítenek. A képzés során lehetőséged van a CISCO ipari vizsgáit letenni (ITE, CCNA, CCNA2), ami a munkaerőpiacon kiemelt előnyt biztosít!

Rendkívüli felvételi eljárás

Iskolánk rendkívüli felvételi eljárást hirdet a normál felvételiben be nem töltött szabad helyeinkre! Ha első körben nem kerültél be hozzánk, vagy meggondoltad magad és mégis inkább nálunk tanulnál, akkor itt a lehetőség jelentkezni! Korlátozott számban várunk még tanulókat a Pénzügyi-számviteli ügyintéző és az Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető szakmáinkra.

Híreink

Legfrissebb információk

 • Tudnivalók a nyári szünetre

  Tudnivalók a nyári szünetre

  A nyári szünetben az iskolában szerdánként van ügyelet 8:00 és 14:00 óra között. Ebben az időszakban van lehetőség személyes vagy telefonos ügyintézésre. A nyári szünet 2024. augusztus 31-ig tart, az első tanítási nap 2024. szeptember 2-án lesz 8 órától. A javítóvizsgák időpontja 2024. augusztus 29. 9 óra. A javítóvizsgára hozni […]

 • Renkívüli felvételi a 2024/25-ös tanévre

  Renkívüli felvételi a 2024/25-ös tanévre

  Kedves Nyolcadikas diákok! Tisztelt Szülők! Szeretnénk tájékoztatni, hogy rendkívül felvételi eljárást hirdetünk a normál felvételiben be nem töltött szabad helyeinkre. A rendkívüli felvételi időszak 2024. május 6-tól 2024. augusztus 31-ig tart. Ebben az időtartamban – korlátozott számban – még lehet jelentkezni a következő szakmáinkra: Amennyiben szívesen jönnél iskolánkba, nincs más […]

 • Tatabányai SZC Széchenyi Igazgatói pályázati felhívás 2024

  Tatabányai SZC Széchenyi Igazgatói pályázati felhívás 2024

  A Tatabányai Szakképzési Centrum a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 46. § (3) – (4) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Tatabányai SZC Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikum igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátására. A pályázati kiírás letöltéséhez kattintson ide

 • Ideiglenes felvételi jegyzék a 2024/25-ös tanévre

  Ideiglenes felvételi jegyzék a 2024/25-ös tanévre

  Kedves felvételizők! Az alábbi linkeken találjátok a Tatabányai SZC Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikum ideiglenes felvételi listáját szakmánként bontva. Minden megfelelt tanulónak szívből gratulálunk és bízunk benne, hogy a beiratkozáson találkozunk majd! Pénzügyi-számviteli ügyintéző (Tanulmányi terület kódja: 0120) Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető (Tanulmányi terület kódja: 0121)

 • Idén is báloztunk

  Idén is báloztunk

  Iskolánk idén is megrendezte hagyományos alapítványi bálját, aminek bevételével az intézmény “Kiművelt emberfők” alapítványát támogatjuk. Az rendezvény helyszíne már megszokott módon a WF Szabadidőpark étterme volt.  Azt est izgalmas táncbemutatókkal indult. Iskolánk diákjaiból álló csapat (Kiss Rebeka (11/A), Kocsi-Horváth Eliza (12/B), Koncz Norina (11/A), Molnár Máté (12/B), Sári Levente (9/B), […]

A Foxconn komáromi üzeme Rendszertechnikusokat és Teszt technikusokat keres

Kiemelt állásajánlatok nálunk végzett informatikusoknak!