Gyertek velünk gyárlátogatásra!

Örömmel invitáljuk a nyolcadikos diákokat egy izgalmas és inspiráló utazásra a XXI. század gyártásának csúcsára.

A Széchenyi Technikum gyárlátogatást szervez érdeklődő nyolcadikos diákok számára a B&O Engineering – innovációk terén éllovas – gyárába. Itt a lehetőség, hogy betekintést nyerjenek egy olyan világba, ahol az automatizálás és robotika együtt jár a kreativitással és a minőséggel.

Az itt dolgozók mindennapjaik során olyan modern technológiákkal dolgoznak, amelyek lehetővé teszik a termelékenység növelését és a minőség fenntartását. Az automatizáció és a robotok itt nem csupán gépek, hanem a kiváló minőségű termékek és az innováció alapjai.

Szeretnénk a pályaválasztás előtt álló diákoknak az érdeklődését felkelteni az informatikai szakmák iránt és kinyitni a világot, hogy miért érdemes manapság technikumban tanulni.

Ha nem az informatika érdekel…

Erre a napra azokat is várjuk, akik szívesebben ismerkednének meg a közgazdaságtan érdekességeivel. Iskolánkban a szakmai tanárok és segítő diákjaik elkalauzolnak a gazdasági és üzleti élet világába! Játékos vetélkedőkkel, garantált jókedvvel és érdekességekkel készülnek. Ismerkedjetek meg a szakmával és találkozzunk jövőre a kilencedik évfolyamon!

A rendezvények időpontja 2023. október 26. csütörtök.

Jelentkezési határidő: 2023. október 20.

RendezvényIdőpontHelyszínAjánlottLétszám
Gyárlátogatás a B&O-ban9:00Komárom, Báthori István u. 24/BMinden informatika és robotika iránt érdeklődő nyolcadikos diáknak25 fős csoportok
Kalandozás a közgazdaságtan világában11:00Széchenyi TechnikumMinden gazdasági és pénzügyi világ iránt érdeklődő nyolcadikos diáknakKorlátlan

A részvétel regisztrációhoz kötött.

Jelentkezni az alábbi űrlapon lehet: Kattints ide a jelentkezéshez

A részletes informácókat a jelentkezőknek e-mailben küljdük el a jelentkezési határidő lejárta után. A gyárlátogatás 25 főnél több jelentkező esetén több csoportban lesz. Ebben az esetben a pontos időpontról e-mailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.


Bővebb tájékoztatás: a 70/684-8498 telefonszámon, illetve az iroda@szixi.hu e-mail címen