Hamarosan ismét Széchenyi bál!

Örömmel értesítünk arról, hogy idén is megrendezzük hagyományos alapítványi bálunkat, melynek bevételét egy új kerti pavilon létrehozására fordítjuk. Az esten való részvételeddel nem csupán egy kellemes időtöltésben lehet részed, hanem segíthetsz abban is, hogy diákjaink egy színesebb és kényelmesebb környezetben tölthessék idejüket.

Bálunk idén február 10-én, 19:00 órától várja a vendégeket a WF Étteremben. Az est folyamán különleges műsorokkal, finom fogásokkal és kellemes hangulattal várunk mindenkit, hogy együtt ünnepeljük a közösség erejét és segítsünk egy szép és hasznos projekt megvalósításában.

Az est zenei hangulatát Kapitány Péter biztosítja, aki méltán népszerű a magyar zenei életben. 1993 óta foglalkozik hivatásszerűen szórakoztató zenéléssel. Márió a „Harmonikás” koncert billentyűse, a “ZENEBUTIK TV” Dáridó Klub műsor rendszeres fellépője.

A rendezvényünket egy izgalmas latin táncbemutó nyitja, ahol iskolánk diákjai lépnek fel. A táncosok már hónapok óta készülnek erre az eseményre.

Mindezek mellett tombolával várunk, melynek nyereményei között számos értékes ajándék található.

Elmúlt években is gazdag volt a tombolatárgyak kínálata

Köszönjük, hogy támogatod a Széchenyi Technikum és a Kiművelt Emberfők Alapítvány küldetését, és reméljük, hogy részt tudsz venni ezen az emlékezetes eseményen! Ha idén nem tudsz eljönni, kétezer forintos címletben támogató jegyek vásárolhatók az iskolánban.

Bővebb információkért és jegyvásárlásért hívd a 70/684-8500-as telefonszámot vagy írj az iroda@szixi.hu címre. A belépő ára 8000 Ft.

Menü

(a belépő megvásárlásakor kérjük kiválasztani)

“A” menü

½ adag Sonkával, fűszervajjal töltött karaj szezámmagos bundában

½ adag Parmezános csirkefalatok

½ adag Rizi-bizi

½ adag Burgonyapüré

Házi csalamádé

Tiramisu tekercs

“B” menü

½ adag Paradicsommal, mozzarella sajttal grillezett csirkemell

½ adag Sokmagvas sertéskaraj

½ adag Friss saláta joghurtos dresszinggel

½ adag Fűszeres steakburgonya

Epres panna cotta

Várunk szeretettel!

Emlékezetes pillanatok az előző évek báljairól