Gólyabál 2018

Posted by

A gólyabál iskolánk hagyományos rendezvénye: alkalmat ad arra, hogy a kilencedik évfolyamos diákok bemutatkozzanak.

Idén ezt az ünnepséget 2018. november 23-án rendeztük meg.  Helyszínül az almásfüzitői Művelődési Ház szolgált.

Az est két részből állt: az osztályok bemutatkozásából, majd az ezt követő táncból.

A nyelvi előkészítő osztály először egy Macskadalt énekelt és játszott el, majd a Queen együttes We Will Rock You című számának felhasználásával – feliratok segítségével –  adtak számot angol tudásukról. A 9/B osztály műsorán némajáték, kóruséneklés és az iskolai életről szóló videó szerepelt.

Az est leglátványosabb része a két osztály közös keringőjének előadása volt. Majd a tanulók kérték fel szüleiket egy táncra. A táncbemutatót többhetes gyakorlás előzte meg. A koreográfiát Holczmann Anna készítette és tanította be a „gólyáknak”. Az est további részében büféasztalos vendéglátás közben folytatódott a tánc. Köszönjük a kilencedikes tanulók szüleinek, hogy gondoskodtak a finom falatokról és az üdítő italokról.

Köszönjük Iglódi Attila tanár úr segítségét a táncok megtanulásához. Köszönjük Berendi Bence (12/B), Ábrahám Máté, Hántai Balázs, Vikor Kristóf (11/A) és Pataki Adrián (10/B) stúdiósok munkáját. Megköszönjük a szervező osztályok (9/A és 10/B) anyagi hozzájárulását a terembérléshez; valamint a tanulók és az osztályfőnökök, Sebestyén Márta és Hegedüs Tamás munkáját a gólyabál sikeres lebonyolításában.