,

Elballagtak a végzőseink

Posted by

Az írásbeli érettségik megkezdése előtt, végzős diákjaink május 4-én a bolondballagás keretein belül kezdték meg a búcsúzkodást az iskolájuktól, diáktársaiktól és tanáraiktól. Vicces jelmezeikkel mosolyt csaltak az arcokra az egész iskolában. Az este folyamán szerenádot adtak az iskola udvarán, ahol a ballagási dalok mellett felcsendültek a nagy népszerűségnek örvendő közkedvelt mai dalok is. A végzősök megható műsora után a tanári kar látta vendégül a diákokat az aulában.

Másnap az iskolai ballagásra került sor, az időjárás viszontagságai miatt ezúttal a Városi Sportcsarnok adott otthont az ünnepségünknek. Beszédet mondott Hókné Szelőczei Anna igazgatónő, valamint jutalmakat adott át, a kiváló tanulóknak, a tanulmányi versenyek győzteseinek és a diákok közösségért tett munkájáért. A végzős tanulók nevében Tégi Marcell János, 12/B osztályos tanuló búcsúzott. A hagyományoknak megfelelően az iskolai énekkar színesítette műsorával az ünnepségünket.

Köszönjük az osztályfőnökök Radicsné Békési Ildikó tanárnő (12/B) és Válint Zoltán tanár úr (12/A) áldozatos munkáját. Továbbá sok sikert kívánunk a tanulóknak az érettségihez és a további tanulmányaikhoz!

Képgaléria megnyitásához kattintson ide